Surface Laptop – Perfekt balans

Surface Laptop är en helt ny dator i Surface-familjen som har dragit lärdomar från våra tidigare enheter. Gångjärnsdesignen från Pro-serien, tangentbordet har hämtat inspiration från Surface Book, skärmen från Surface Studio och färgerna och materialen i våra Surface accessoarer. Surface Laptop blir personlig och har perfekt balans.

Surface Laptop innehåller det bästa Microsoft har att erbjuda, inklusive Windows 10 S och Office Personal 365. Njut av en naturlig skrivupplevelse med en yta täckt i lyxigt Alcantara®-material. Surface Laptop erbjuder upp till 14,5 timmars batteritid, kraft från en Intel® Core™-processor och en fantastisk pekskärm – allt i en ren och elegant design som matchar din stil och som lätt går ner i väskan.

 

Innovation in i minsta detalj.

Surface Laptop lyfter fram design och prestanda i en konstnärlig mix som har en lyxig känsla, är lätt att använda, har diskret dolda Omnisonic-högtalare och en fantastisk, interaktiv pekskärm.

Öppna enkelt med ena handen.

Surface Laptop har vackra detaljer och en användarvänlighet som gör datoranvändning till ett nöje – med en sofistikerad design som gör att du till och med kan öppna din bärbara dator med ena handen.

 

Förstklassigt surroundljud.

Lyssna på din favoritmusik, se på serier med mera med ett klart och tydligt ljud tack vare Omnisonic-högtalarna med allroundljud och Dolby® Audio™ Premium.

 

 

 

Lätt att rengöra.

Det fantastiska mjuka och tåliga Alcantara®-klädda tangentbordet är speciellt utformat för att tåla spill och fläckar som lätt går att torka bort.

 

Snygg och byggd för att hålla.

Surface Laptop har ett kompakt aluminiumskal för extrem mobilitet och hållbarhet som varar. Corning® Gorilla® Glass 3 hjälper till att skydda din bärbara dators skärm.