Surface Laptop – Perfekt balans

Surface Laptop är en helt ny dator i Surface-familjen som har dragit lärdomar från våra tidigare enheter. Gångjärnsdesignen från Pro-serien, tangentbordet har hämtat inspiration från Surface Book, skärmen från Surface Studio och färgerna och materialen i våra Surface accessoarer. Surface Laptop blir personlig och har perfekt balans.

Surface Laptop innehåller det bästa Microsoft har att erbjuda, inklusive Windows 10 S och Office Personal 365. Njut av en naturlig skrivupplevelse med en yta täckt i lyxigt Alcantara®-material. Surface Laptop erbjuder upp till 14,5 timmars batteritid, kraft från en Intel® Core™-processor och en fantastisk pekskärm – allt i en ren och elegant design som matchar din stil och som lätt går ner i väskan.

Innovation in i minsta detalj.

Surface Laptop lyfter fram design och prestanda i en konstnärlig mix som har en lyxig känsla, är lätt att använda, har diskret dolda Omnisonic-högtalare och en fantastisk, interaktiv pekskärm.

Öppna enkelt med ena handen.

Surface Laptop har vackra detaljer och en användarvänlighet som gör datoranvändning till ett nöje – med en sofistikerad design som gör att du till och med kan öppna din bärbara dator med ena handen.