Surface Studio kommer till Sverige

 
Microsofts hypade dator – Surface Studio – kommer till sverige. Surface Studio är en ny typ av enhet utformad för hur människor naturligt skapar och ger liv åt sina idéer. Surface Studio är en dator med 28-tums PixelSense™-skärm och hela 4500 x 3000 pixlar med individuellt kalibrerade färger. Skärmen i Surface Studio förvandlas till ett digitalt ritbord genom sitt Zero Gravity-gångjärn och tillsammans med Surface Pen och Surface Dial är det endast fantasin som sätter gränserna för ditt skapande. Surface Studio är redo att inta den svenska marknaden under juni men går att förbeställa redan idag.

– Vårt mål med alla våra Surface-produkter är att driva utvecklingen av PC-marknaden och visa på möjligheterna med Windows 10. I kreativa yrken är det tekniken som sätter gränserna för vad man idag kan skapa. Vi ville bygga en dator som, istället för att begränsa dig, öppnar upp nya möjligheter och ger nya verktyg för kreatörer att skapa med. Vi ville inte hålla tillbaka på krutet i varken hårdvara, design eller tillbehör, och svaret på samtliga av våra önskningar hittar vi i Surface Studio, berättar Sebastian Gode, Produktchef för Surface.

 Kraftfull arbetsstation

Surface Studios knivskarpa PixelSense™-skärm på 28 tum är den tunnaste LCD-skärmen med touch som någonsin skapats. Skärmen har en verklighetstrogen färgåtergivning och bildkvalité. Kraften i Surface Studio kommer från 6e generationens Intel Core™ i5- eller Core™ i7-processor samt grafik upp till Nvidia GTX 980M.

Surface Dial – ett nytt verktyg för den kreativa processen

Surface Dial är ett helt nytt sätt att interagera med teknik. Spara, anpassa, navigera med ett fysiskt verktyg i den digitala världen. Vi ritar, tecknar och skissar för att organisera våra tankar och kommunicera med andra. Med Surface Dial i ena handen och den medföljande Surface Pen i den andra kan du göra saker som tidigare inte var möjligt.

Surface Dial

Zero Gravity-gångjärn

Förboka idag din Surface Studio och Surface Dial hos oss.