Den mest kraftfulla laptopen i sin klass

Surface Book var noggrant designad för att vara en kraftfull laptop som är lätt nog att ta med överallt utan att kompromissa på prestandan. Löstagbar 13.5” PixelSense skärmen ser fantastisk ut och fungerar perfekt med penna och touchskärm. Full prestanda var du än är. Chassit är tillverkat i lättmetallen magnesium och det nya dynamiskt ledade gångjärnet ger stadga i alla lägen.

Byggd för prestanda

Surface Book är byggd för att köra all professionell mjukvara du behöver som exempelvis ingenjör, designer och allt där mellan. Intel Core processoren är mycket kraftfulla med valfri NVIDIA GeForce dGPU för oöverträffad grafikprestanda. ockh up till 12 timmars batteritid för videouppspelning håller dig igång hela dagen, varje dag, så att du kan ta med ditt arbete vart som helst.

Minutiöst konstruerad, byggd för att hålla länge

Surface Book är en omsorgsfullt konstruerad bärbar dator när det gäller kraft och en tunn surfplatta när det gäller smidighet. Full prestanda var du än är. Chassit är tillverkat i lättmetallen magnesium och det nya dynamiskt ledade gångjärnet ger stadga i alla lägen.

Löstagbar PixelSense Display med Penna och pekskärm

13,5-tums PixelSense Display är imponerande och fungerar perfekt både med penna och som pekskärm. Sex miljoner pixlar innebär enastående upplösning och verklighetstrogen färg. Koppla loss skärmen när du vill göra Surface Book till en tunn och lätt i5/i7 PC för professionella program. Surface Pen har 1 024 tryckkänslighetsnivåer och suddgummi i andra änden, så du antecknar på skärmen lika lätt som med penna och papper.

Se, rita, eller designa.

Vänd den frånkopplade skärmen 180 grader och sätt fast den i det inbyggda tangentbordet när du ska hålla presentationer, titta på film eller designa med Surface Pen. Med ett klick kommer du till Windows Ink-arbetsytan med lättillgängliga Fästisar, en tom sida att skissa på eller en snabb skärmbild som du kan anteckna på och dela.
Surface är minutiöst designad för att kombinera kraftfulla komponenter i ett lätt och flexibelt format. Den består av 6e generationens Intel® Core™ processor och upp till 1TB av snabb SSD lagring. Med upp till 16GB RAM, kan du använda flera kraftfulla program samtidigt.

Konstruerad för professionella program

Surface Book hanterar tunga professionella program som SOLIDWORKS 3D CAD, AutoCAD Revit och Adobe Premiere Pro. När du kan köra program som dessa var som helst är du inte längre bunden till skrivbordet. Den senaste versionen av Windows 10 innehåller dessutom alltid uppdaterad säkerhet och skydd.
En 2-i-1 för allt.
Surface är minutiöst designad för att kombinera kraftfulla komponenter i ett lätt och flexibelt format. Den består av 6e generationens Intel® Core™ processor och upp till 1TB av snabb SSD lagring. Med upp till 16GB RAM, kan du använda flera kraftfulla program samtidigt.

Intresserad?

Här har du 4 anledningar att köpa Surface Book

• Den mest kraftfulla laptopen i sin klass Surface Book är byggd för att köra all professionell mjukvara du behöver som exempelvis ingenjör, designer och allt där mellan.
• Perfekt för att vara kreativ Utnyttja 12 timmars batteritid för att hålla dig igång varje dag, hela dagarna. Nu kan du ta med ditt jobb varsomhelst.
• Minutiöst skapad och byggd för att hålla Surface Book är noggrant designad för att vara en kraftfull laptop som är lätt nog att ta med överallt utan att kompromissa på prestandan.
• Designa och skapa med Surface pennan. Surface Pennan har 1024 nivåer av tryckkänslighet och ett sudd en av sidorna. Vänd bara pennan och sudda ut det du vill, precis som du skulle göra med en vanlig penna.

Kontakta oss så förbeställer vi din Surface Book redan idag.